PDA

View Full Version : Itunes users



Alonzo-ny
December 20th, 2007, 07:23 PM
I have a question for the users of Itunes. I have a repetitive problem. I first happened a year or so ago. I have a sony vaio on which i listen to music with itunes. However after a while with no problems when a new track begins to play, in the first few seconds the track 'jumps' or corrupts and then resumes normal play after a few cyber jumps. Now this got progressively worse until i started using windows media which i dont particulary like. So my problems left but i now have recently been using itunes again with no problems, until now, where the same problems are occuring. so my question is what the hell is wrong with itunes? Has anyone else come across this? I dont want to use any other media player as ill still have to use itunes for my ipod and its just easier to use it. any fix ideas are welcomed.

lofter1
December 20th, 2007, 09:55 PM
I had a similar problem about 1 year ago.

A friend who was visiting from Italy and who is an Apple wiz made an adjustment and it corrected.

I think that iTunes updates since then have also addressed the problem.

But I feel fortunate when my PC comes on without some Error message, so I'm probably not the one to tell you about tech stuff :cool:

Alonzo-ny
December 20th, 2007, 10:45 PM
Is he coming back anytime soon?

lofter1
December 21st, 2007, 12:14 AM
Not that I know of. :(

popowich
December 22nd, 2007, 10:04 AM
I have never had a problem with my iTunes or iPod except for them freezing up. Hold down the center button and top button to reboot your iPod. Sometimes that helps with flakeyness issues.

-Raymond

BTCG
January 1st, 2008, 11:31 AM
I dont want to use any other media player as ill still have to use itunes for my ipod and its just easier to use it. any fix ideas are welcomed.


You have a nut loose in front of your Sony.



























:D