Page 7 of 25 FirstFirst ... 3456789101117 ... LastLast
Results 91 to 105 of 373

Thread: Upgrading forum software to version 4

  1. #91

    Default

    Embeding videos does not work.

  2. #92

    Default

    ^ I don't think that's entirely accurate... *ahem*.

  3. #93

    Default

    Thanks Jasonik. I am used to using the [ youtube ] [/ youtube ] tags.

  4. #94

    Default

    sometimes you have to take off the last few digits or letters from the Youtube URL to make it show up (too much info for it to work)...
    But that's the way it works on other forums that I visit as well.

  5. #95
    Banned Member
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Park Slope, Brooklyn, NY
    Posts
    8,113

    Default

    I'm finding the new release very slow compared to the last version.

  6. #96

    Default

    ^ I'm glad I'm not the only one... I've gotten into the habit of opening every
    thread I want to read in a new tab (not fun) just to try and speed it up.
    I find it's consistently much slower than the old version.

  7. #97

    Default

    Quote Originally Posted by Alonzo-ny View Post
    It is still there. Just click on the link which says how many people are online.
    Where? Can't find it to save my soul.

  8. #98

    Default

    Ablarc- is this what your looking for?
    (at the bottom of the Forum homepage)
    click here where the red arrow is pointing.
    Click image for larger version. 

Name:	here.jpg 
Views:	100 
Size:	61.5 KB 
ID:	9249

  9. #99

    Default

    You beat me to it.

  10. #100

    Default

    Quote Originally Posted by scumonkey View Post
    Ablarc- is this what your looking for?
    (at the bottom of the Forum homepage)
    click here where the red arrow is pointing.
    Click image for larger version. 

Name:	here.jpg 
Views:	100 
Size:	61.5 KB 
ID:	9249
    Yes indeed, that's what I'm looking for.

    But it doesn't show up on my screen.

    I normally use Firefox. I switched to Internet Explorer (not my favorite), and it shows up there. Could something be wrong with my cookies? If so, how do I fix it?

  11. #101

    Default

    I use firefox too -and it works just fine...(for me anyway)
    have you not updated Firefox in the past few days?
    It was compromised and a new safer version was released?!
    Various analysts and sites have recently confirmed a vulnerability is present in FireFox 3.5.1 that has had exploit PoC released. When exploited, the vulnerability can lead to system compromise or induce a DOS.
    Here is a link for the free upgrade to 3.6
    http://www.mozilla.com/en-US/firefox/upgrade.html

  12. #102
    Chief Antagonist Ninjahedge's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Rutherford
    Posts
    12,773

    Default

    I also noticed that when I posted one picture link it gave a thumbnail, but the other post where I put 4 up just gave link addresses....


    What's up with that?

  13. #103
    Forum Veteran Daquan13's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    East Boston, MA.
    Posts
    2,728

    Default

    The forum is running awfully slow.

    Anyone else noticed that?

  14. #104

    Default

    yes, with my standard 'first look' at the forums I click New Posts: it then takes 30 seconds or more to open that thread to see the most recent post on that particular thread. Which is BTW, usually some unbearably moronic (or otherwise pointless) comment - which has been leaving me a bit less tolerant of all the "garbage" posts we get here on WNY.

    My remarks are not directed at you D: but, I do suggest you try to post some more 'graphics/links' that are relevant to the subject. You know, make every post 'worth the wait'.

    Also, I miss the "view todays posts" option - that was very useful for return visits and taking an overview of all the posts that were made for that given day.

    Bye for now.

  15. #105

    Default

    Slow here also.

Page 7 of 25 FirstFirst ... 3456789101117 ... LastLast

Similar Threads

  1. Forum Moderators
    By Edward in forum Forum Issues
    Replies: 84
    Last Post: August 20th, 2010, 01:49 PM
  2. Your favorite forum members
    By autumnsun in forum Social Club
    Replies: 71
    Last Post: January 24th, 2007, 05:11 PM
  3. Banning of forum members
    By Edward in forum Forum Issues
    Replies: 26
    Last Post: December 25th, 2006, 06:48 PM
  4. Meeting of forum members
    By Edward in forum Social Club
    Replies: 44
    Last Post: July 24th, 2006, 06:22 PM
  5. Forum Rules of Conduct
    By Edward in forum Forum Issues
    Replies: 0
    Last Post: March 4th, 2003, 03:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Google+ - Facebook - Twitter - Meetup

Edward's photos on Flickr - Wired New York on Flickr - In Queens - In Red Hook - Bryant Park - SQL Backup Software